Kirsi

Hei! Olen, Kirsi, lähihoitaja, kahden reippaan koululaistytön äiti sekä yltiöeläinrakas hyvinvointialan yrittäjä.


Aloitin yrittäjätaipaleeni Parempaa Oloa Päivään JKL Oy:ssä syksyllä 2011.

Olen valmistunut lähihoitajaksi keväällä 2000 Jyväskylän sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksesta. Sairaanhoitaja opintoja on myös osin takana Jyväskylän ammattikorkeakoulussa syksystä 2000 vuoden 2001 puolelle, jonka jälkeen aloitin vakituisen työn Jyväskylän kaupungilla, lähihoitajan työtehtävissä.

Hoitoalalla olen ehtinyt työskentelemään yhteensä reilusti yli kymmenen vuotta, sekä vuodeosastolla että kotihoidon avokentällä, yksityisellä palveluntuottajalla.

Taustallani ovat myös monien liikuntaryhmien ohjaustyöt, joita ohjaan ennemmin harrastusmielessä. Näin ollen sydämen asianani liikutan eri-ikäisiä ihmisiä. Muutoin vapaa-aikani painottuu myös paljon erilaisiin liikunnallisiin harrastuksiin. Luonto ja eläimet ovat myös varsn lähellä sydäntä.

Luonto ja sen hiljaisuus antaa paljon voimia niin työhön kuin omaan arkeenkin. Sosiaalisen luonteeni kautta minua on hyvin helppo lähestyä. Rakkaimpana ja tärkeimpänä työni kuvana koen voivani olla ihmisten lähellä auttamassa, tukemassa ja kannustamassa elämässä eteenpäin.Ota yhteyttä 

Haluatko tietää lisää? Täältä löytyvät yhteystiedot »